Da Agdermesterskapet for videregående skoler i fotball og håndball ble gjennomført i Sørlandshallen og Gimlehallen i Kristiansand i går var det Gimle videregående skole som oppnådde best resultat. Det betyr at skolen må sende av gårde et stort antall elever når Norgesmesterskapet for videregående skole arrangeres senere i år. Også Kristiansand katedralskole og Mandal videregående skole markerte seg. Det var kun i guttefotball at austegdene denne gang kunne hente hjem heder.

I håndball var både jentene og guttene fra Gimle videregående skole helt suverene. Faktisk var de så gode i jenteklassen at det ble spilt finale mellom to lag fra skolen. Den endte med at Gimle1 vant 9-5 over Gimle 2. Når det gjelder håndballguttene var det for få lag til å gjennomføre en cup. Det ble derfor spilt en miniserie som Gimles håndballgutter gikk til topps i.
Gimle videregående skole har også de beste foballjentene blant de videregående skolene på Sørlandet. De vant 3-0 over jentene på naboskolen Kristiansand katedralskole.
I guttefotballen var det Arendalittene som gikk til topps. Det var imidlertid en hårfin seier over Mandal videregående skole. Ved full tid sto det 2-2 og det måtte ekstra tid til hvor første lag som fikk ballen i nettet vant. Det fikset Arendals-guttene.

av admin, publisert 9. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer