I løpet av et par uker tidligere i vinter har den statlige Miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen i Vest-Agder foretatt en kontroll av åtte videregående skoler og Høgskolen i Agder. Bakgrunnen for kontrollene var å undersøke skolenes kjemikalier og håndtering av farlig avfall. Konklusjonen i etterkant av miljøvernavdelingens kontroll er at det er  mangler i skolenes internkontroll og ikke tilfredsstillende håndtering av farlig avfall, skriver Fylkesmannen på sine nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer