I løpet av et par uker tidligere i vinter har den statlige Miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen i Vest-Agder foretatt en kontroll av åtte videregående skoler og Høgskolen i Agder. Bakgrunnen for kontrollene var å undersøke skolenes kjemikalier og håndtering av farlig avfall. Konklusjonen i etterkant av miljøvernavdelingens kontroll er at det er  mangler i skolenes internkontroll og ikke tilfredsstillende håndtering av farlig avfall, skriver Fylkesmannen på sine nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer