Det blir en ny statsborgerseremoni for nye norske statsborgere i Vest-Agder søndag 6. mai i Kristiansand. Fylkesmannen i Vest-Agder opplyser på sine nettsider at det skal sendes ut invitasjoner før påske. Vest-Agder var ett av prøvefylkene da de første seremoniene fant sted i fem prøvefylker i desember i fjor. Høytideligheten fant sted på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand. Seremonien i mai vil bli arrangert på samme sted.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer