Det blir en ny statsborgerseremoni for nye norske statsborgere i Vest-Agder søndag 6. mai i Kristiansand. Fylkesmannen i Vest-Agder opplyser på sine nettsider at det skal sendes ut invitasjoner før påske. Vest-Agder var ett av prøvefylkene da de første seremoniene fant sted i fem prøvefylker i desember i fjor. Høytideligheten fant sted på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand. Seremonien i mai vil bli arrangert på samme sted.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer