Vest-Agder fylkeskommune har nå lansert et nytt debattforum på denne nettsiden. Her vil partiene som er med i fylkestinget legge til rette for debatt om tema de er opptatt av. Alle som vil er velkomne til å si hva de mener om de temaene som tas opp og til å utfordre fylkespolitikerne med kommentarer, spørsmål eller innlegg. Debattforumet etableres både som en kommunikasjonsarena for valgkampen frem til fylkestingsvalget 10. september og som et tiltak for å styrke dialogen mellom fylkespolitikerne og innbyggerne.

Først ut er KrF
Fylkesordfører Thore Westermoen er førstemann på Kristelig Folkepartis liste til høstens KRF logofylkestingsvalg. I sitt innlegg med tittel ”Læringsmiljøet er viktig for bedre læring” skriver han om deler av sitt og partiets synspunkter om skole og utdanning. Han inviterer til innspill, spørsmål og debatt.
Opplegget
Opplegget for debattforumet er at de åtte partiene som er representert i det nåværende fylkestinget blir ansvarlig for å legge ut en hovedartikkel hver torsdag på og følge opp debatten i uken som følger frem til et nytt parti overtar påfølgende torsdag. Slik vil forumet pågå frem til opp mot sommerferien. Da tas det en velfortjent ferie hvor både fylkespolitikere og debattanter kan la tastaturet hvile frem til ut i august når innspurten frem mot valgdagen braker løs igjen på debattforumet.
Hver torsdag vil fylkeskommunen annonsere om debattforumet i dagsavisene i Vest-Agder. Her kan leserne se hvilket parti som har ansvar fra den dag annonsen står på trykk.
Følg med og delta i debatten
på debattforum på www.vaf.no! 

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. april 2007 | Skriv ut siden