25. april 2007 var det premiere på fem digitale fortellinger i Haven. Elever ved 7. trinn på Borhaug skole i Farsund kommune, har deltatt i fylkeskommunens digitale formidlings- prosjekt “Kompassroser i Vest-Agder”. Elevene begynte i fjor høst med å utarbeide manus og jobbe kreativt med bilder og digital bildebehandling. I mars kom de tilfylkeskommunen for å lese inn historiene og redigere lydspor og bilder sammen.

De digitale historiene tar for seg tema som på en eller annen måte har noe med kompassroser å gjøre. Fra Henrik Sjøfareren og Kristoffer Columbus til kapere, slaveskipet Fredensborg og sjøveien til India. Elevene ble premiert for sin innsats med de digitale fortellingene. De har vist stor evne til å jobbe kreativt, de har mestret det digitale redigeringsprogrammet og de har jobbet mye for å få disse fem historiene ferdig. For å se de digitale fortellingene se www.kompassrose.no

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer