25. april 2007 var det premiere på fem digitale fortellinger i Haven. Elever ved 7. trinn på Borhaug skole i Farsund kommune, har deltatt i fylkeskommunens digitale formidlings- prosjekt “Kompassroser i Vest-Agder”. Elevene begynte i fjor høst med å utarbeide manus og jobbe kreativt med bilder og digital bildebehandling. I mars kom de tilfylkeskommunen for å lese inn historiene og redigere lydspor og bilder sammen.

De digitale historiene tar for seg tema som på en eller annen måte har noe med kompassroser å gjøre. Fra Henrik Sjøfareren og Kristoffer Columbus til kapere, slaveskipet Fredensborg og sjøveien til India. Elevene ble premiert for sin innsats med de digitale fortellingene. De har vist stor evne til å jobbe kreativt, de har mestret det digitale redigeringsprogrammet og de har jobbet mye for å få disse fem historiene ferdig. For å se de digitale fortellingene se www.kompassrose.no

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer