Høgskolen i Agder åpner nå opp for nye y-veier på elektrolinjen. Har du fagbrev i elektrofag? Da har du mulighet for å bli ingeniør i Grimstad på tre år. Gjennom dette studietilbudet kan du i tillegg spare ett helt år i forhold til å måtte ta forkurset først. Jobbmarkedet for ingeniører på Sørlandet er for tiden brennhet og fullt av attraktive muligheter.

Nytt ved skolestart 13. august er HiAs tilbud om opptak på den såkalte "Y-veien" for ingeniørstudiene Energi- og elkraftteknikk og Elektronikk og mobilkommunikasjon. Utdanningen er spesielt tilrettelagt for personer med fagbrev slik at de kan få bachelorgrad i ingeniørfag - tidligere høgskoleingeniør - på ordinær tid. For personer med slik bakgrunn er det ikke krav om generell studiekompetanse, toårig teknisk fagskole eller bestått ettårig forkurs for ingeniører.
 
Søknadsfristen er 15. juni med mulighet til å søke utover denne dato. (Studiestart 13. august.
Les mer om studiene og opptakskravene på www.grimstad.hia.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. mai 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer