Høgskolen i Agder åpner nå opp for nye y-veier på elektrolinjen. Har du fagbrev i elektrofag? Da har du mulighet for å bli ingeniør i Grimstad på tre år. Gjennom dette studietilbudet kan du i tillegg spare ett helt år i forhold til å måtte ta forkurset først. Jobbmarkedet for ingeniører på Sørlandet er for tiden brennhet og fullt av attraktive muligheter.

Nytt ved skolestart 13. august er HiAs tilbud om opptak på den såkalte "Y-veien" for ingeniørstudiene Energi- og elkraftteknikk og Elektronikk og mobilkommunikasjon. Utdanningen er spesielt tilrettelagt for personer med fagbrev slik at de kan få bachelorgrad i ingeniørfag - tidligere høgskoleingeniør - på ordinær tid. For personer med slik bakgrunn er det ikke krav om generell studiekompetanse, toårig teknisk fagskole eller bestått ettårig forkurs for ingeniører.
 
Søknadsfristen er 15. juni med mulighet til å søke utover denne dato. (Studiestart 13. august.
Les mer om studiene og opptakskravene på www.grimstad.hia.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. mai 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer