Prosjektleder Inge Hurv opplyser at det første kameraet nå er i gang på taket av Agder Energis bygg. Dette tar bilder kontinuerlig hver time som oppdateres på nettadressen http://tanpro.vaf.no/hoved.aspx?m=2651&amid=21998  I løpet av kort tid vil  det også være igangsatt et annet kamera i området ved Høivold Brygge som tar oversiktsbilde fra motsatt side av Otra.
-Det er flere grunner til at vi fotograferer byggeaktiviteten på denne måten. Det er for å informere om prosjektet på en moderne måte. Videre er det for å synliggjøre fremdriften og ikke minst er det at det er tatt bilder kontinuerlig en viktig dokumentasjon for prosjektets gjennomføring, sier Inge Hurv.
Bildeinformasjonen finner en den under menypunktet: Bygg/Tangenprosjektet/Webkamera.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. mai 2007 | Skriv ut siden