Elever med nynorsk som hovedmål skal, i følge Opplæringsloven, få lærebøker og læremidler til samme tid og pris som bokmålselever. I fjor høst fikk imidlertid ikke nynorskelevene rundt i landet de læremidlene de hadde krav på til skolestart. I følge en melding fra NTB frykter nå Noregs Mållag at dette skal gjenta seg i høst. -Da høstferien kom, var det fremdeles mange elever som ennå ikke hadde fått lærebøkene sine på nynorsk, sier leder Hege Myklebust i Noregs Mållag i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. mai 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer