Elever med nynorsk som hovedmål skal, i følge Opplæringsloven, få lærebøker og læremidler til samme tid og pris som bokmålselever. I fjor høst fikk imidlertid ikke nynorskelevene rundt i landet de læremidlene de hadde krav på til skolestart. I følge en melding fra NTB frykter nå Noregs Mållag at dette skal gjenta seg i høst. -Da høstferien kom, var det fremdeles mange elever som ennå ikke hadde fått lærebøkene sine på nynorsk, sier leder Hege Myklebust i Noregs Mållag i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. mai 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer