Elever med nynorsk som hovedmål skal, i følge Opplæringsloven, få lærebøker og læremidler til samme tid og pris som bokmålselever. I fjor høst fikk imidlertid ikke nynorskelevene rundt i landet de læremidlene de hadde krav på til skolestart. I følge en melding fra NTB frykter nå Noregs Mållag at dette skal gjenta seg i høst. -Da høstferien kom, var det fremdeles mange elever som ennå ikke hadde fått lærebøkene sine på nynorsk, sier leder Hege Myklebust i Noregs Mållag i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. mai 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer