500 læreplasser i næringslivet på Sørlandet mangler kvalifiserte søkere. Det er skrikende behov for flere lærlinger i industri, byggenæring og serviceyrker. -Vi har aldri tidligere opplevd så stor etterspørsel etter lærlinger i verksted- og prosessindustrien, sier Frank Bruheim. Han er daglig leder i Opplæringskontoret for teknologifag. I tillegg til flere kvalifiserte søkere til læreplasser ønsker han flere søkere til TIP (teknikk og industriell produksjon) i videregående skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer