500 læreplasser i næringslivet på Sørlandet mangler kvalifiserte søkere. Det er skrikende behov for flere lærlinger i industri, byggenæring og serviceyrker. -Vi har aldri tidligere opplevd så stor etterspørsel etter lærlinger i verksted- og prosessindustrien, sier Frank Bruheim. Han er daglig leder i Opplæringskontoret for teknologifag. I tillegg til flere kvalifiserte søkere til læreplasser ønsker han flere søkere til TIP (teknikk og industriell produksjon) i videregående skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Kompetansestrategi Motiv
  av jto, 11.12.19

  Mange involvert i å følge opp Kompetansestrategi Agder 2030

  Les mer
 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer