500 læreplasser i næringslivet på Sørlandet mangler kvalifiserte søkere. Det er skrikende behov for flere lærlinger i industri, byggenæring og serviceyrker. -Vi har aldri tidligere opplevd så stor etterspørsel etter lærlinger i verksted- og prosessindustrien, sier Frank Bruheim. Han er daglig leder i Opplæringskontoret for teknologifag. I tillegg til flere kvalifiserte søkere til læreplasser ønsker han flere søkere til TIP (teknikk og industriell produksjon) i videregående skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer