Man skal være litt lur for å bli ingeniør hevdes det. Lure er garantert Thor Martin Flørenes (17) og Joackim Leifsen (17). De to tar Teknisk Allmennfag på Kvadraturen Skolesenter i Kristiansand. Det er en helt ny fireårig linje som gir dem fagbrev, realfagskompetanse og et vell av muligheter. Som for eksempel å bli ingeniør på HiA. Sørlandets første kull startet i fjor høst med 12 lærlinger på teknisk allmennfag (TAF) ved Kvadraturen videregående skole i Kristiansand. 40 søkte tilbudet i 2006. Årets søkertall har steget til 70.

av Skagestad, Fred, publisert 4. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Kompetansestrategi Motiv
  av jto, 11.12.19

  Mange involvert i å følge opp Kompetansestrategi Agder 2030

  Les mer
 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer