Man skal være litt lur for å bli ingeniør hevdes det. Lure er garantert Thor Martin Flørenes (17) og Joackim Leifsen (17). De to tar Teknisk Allmennfag på Kvadraturen Skolesenter i Kristiansand. Det er en helt ny fireårig linje som gir dem fagbrev, realfagskompetanse og et vell av muligheter. Som for eksempel å bli ingeniør på HiA. Sørlandets første kull startet i fjor høst med 12 lærlinger på teknisk allmennfag (TAF) ved Kvadraturen videregående skole i Kristiansand. 40 søkte tilbudet i 2006. Årets søkertall har steget til 70.

av Skagestad, Fred, publisert 4. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer