Fylkesutvalget besluttet i dag at Vest-Agder fylkeskommune vil være med å videreføre arbeidet med prosjektet ”Ung Agenda”. Fylkeskommunen vil sammen med KS Agder og Aust-Agder fylkeskommune dele på kostnadene til prosjektet. Hovedmålet for prosjektet er å styrke den politiske dialogen mellom ungdom og etablerte partier, synliggjøre unge velgere i samfunnsdebatten, motivere til politisk deltakelse og samle kunnskap. Fylkesutvalget bevilget 100.000 kroner til prosjektet under forutsetning av positivt svar på søknad om midler fra Kommunal- og regionaldepartementet.

av admin, publisert 5. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer