Fylkesutvalget besluttet i dag at Vest-Agder fylkeskommune vil være med å videreføre arbeidet med prosjektet ”Ung Agenda”. Fylkeskommunen vil sammen med KS Agder og Aust-Agder fylkeskommune dele på kostnadene til prosjektet. Hovedmålet for prosjektet er å styrke den politiske dialogen mellom ungdom og etablerte partier, synliggjøre unge velgere i samfunnsdebatten, motivere til politisk deltakelse og samle kunnskap. Fylkesutvalget bevilget 100.000 kroner til prosjektet under forutsetning av positivt svar på søknad om midler fra Kommunal- og regionaldepartementet.

av admin, publisert 5. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer