I går fikk vel 400 søkere tilbud om skoleplass i andre inntaksrunde til videregående opplæring i Vest-Agder. Søkerne kan ved å gå inn på nettstedet www.vigo.no se hvilket skoletilbud og/eller ventelisteplass de har fått samt fristen for registrering av svar. Søkere som ikke svarer innen fristen 12. august mister tilbudet. Etter andre inntak er det rundt 200 søkere med opplæringsrett som ikke har fått noe tilbud. Henimot 90 av disse er søkere til første året i videregående opplæring. Alle disse vil få tilbud om skoleplass i tiden frem mot skolestart. Antallet er noe lavere enn det har vært de seneste årene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer