I går fikk vel 400 søkere tilbud om skoleplass i andre inntaksrunde til videregående opplæring i Vest-Agder. Søkerne kan ved å gå inn på nettstedet www.vigo.no se hvilket skoletilbud og/eller ventelisteplass de har fått samt fristen for registrering av svar. Søkere som ikke svarer innen fristen 12. august mister tilbudet. Etter andre inntak er det rundt 200 søkere med opplæringsrett som ikke har fått noe tilbud. Henimot 90 av disse er søkere til første året i videregående opplæring. Alle disse vil få tilbud om skoleplass i tiden frem mot skolestart. Antallet er noe lavere enn det har vært de seneste årene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer