Arne Rosenvold tiltådte 23.august som ny rektor, midlertidig, ved Søgne videregående skole Han har vært rektor ved Kristiansand Katedralskole i 15 år, inntil skolen fra dette skoleåret ble slått sammen med Gimle videregående skole. Han blir ved Søgne videregående skole til ny rektor er ansatt. Rosenvold overtar stillingen på kort varsel etter at skolens nyansatte rektor Halvard Sunde omkom i en bilulykke like før skolestart. Søgne videregående skole har ca 170 elever, 30 lærere og 20 andre ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer