Kristiansand Dyrepark har besluttet å gi et eksemplar av jubileumsboka "40 dyrebare år, historien om dyreparken" til hvert av bibliotekene i begge Agderfylkene. Det vil si at 270 bøker sendes ut til folkebibliotek, skolebibliotek og videregående skolers bibliotek. Vest-Agder fylkeskommune distribuerer bøkene til alle folkebibliotek (og filialer) i Vest-Agder, samt videregående skolers bibliotek. Bøkene ble sendt ut til bibliotekene i begynnelsen av juli.

av admin, publisert 8. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer