Fra 20. august vil en del av bussrutene i Kristiansands-området legges om for at enda flere skal få størst mulig nytte av bussen. Det vil komme enkelte helt nye ruter, mens andre ruter vil kjøre nye traseer.  For nærmere opplysninger om ruteendringene, beskrivelser av rutetraseer og avgangstider, gå inn på www.177-agder.no eller ring 177. 177 er en felles fylkeskommunal ruteopplysningstjeneste for Agderfylkene, som driftes av Vest-Agder kollektivtrafikk. På www.177-agder.no og telefon 177 får du selskapsnøytral informasjon om rutetider for lokalbusser og ekspressbusser i begge Agderfylkene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer