-Og så er vi i gang igjen. Mandag 20. august møtte de nye elevene på skolen. Klassene på første året er overfylte. Det var mange søkere til klassene på Lista videregående skole i år, særlig første klasse (Vg1). Ventelistene var lange, og skolen fikk etter hvert beskjed om å kunne ta inn en halv klasse ekstra på TIP (Teknikk og Industriell Produksjon). Fremdeles er det elever som venter på å få begynne her, skriver rektor Arvid Frøsland på skolens nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer