-Og så er vi i gang igjen. Mandag 20. august møtte de nye elevene på skolen. Klassene på første året er overfylte. Det var mange søkere til klassene på Lista videregående skole i år, særlig første klasse (Vg1). Ventelistene var lange, og skolen fikk etter hvert beskjed om å kunne ta inn en halv klasse ekstra på TIP (Teknikk og Industriell Produksjon). Fremdeles er det elever som venter på å få begynne her, skriver rektor Arvid Frøsland på skolens nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer