Seksjon for allmenn kultur i Vest-Agder fylkeskommune er vertskap for det årlige fagseminaret som Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI) har for sine medarbeidere i fylkene, 20. og 21. september. Fylkeskommunene forvalter et statstilskudd til tverrkulturelle tiltak, og til drift av minoritetsstyrte frivillige organisasjoner.  Det kommer deltakere fra fylkeskommunene og fra IMDI sentralt og fra regionkontorene.

Seminaret omhandler en del faste poster, men det blir også tid til et besøk på Samsen kulturhus som er et flerkulturelt møtested. Den sosiale delen og middag er på restaurant Hydrofoilen i Mandal der restauratøren Lotfi Douaieb får hjelp av en familie med irakisk bakgrunn til å lage maten. Det blir også kulturelle innslag fra regionen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer