Det har vært gjennomført møter blant partirepresentanter etter at resultatet fra fylkestingsvalget forelå. Etter møtene er det klart at det legges opp til at Thore Westermoen (KrF) blir fylkesordfører og Toril Runden (AP) fylkesvaraordfører. Hun vil også lede administrasjonsutvalget. Terje Damman (H) fortsetter som leder av hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø. Olav Haavorstad (KrF) blir leder av hovedutvalg for kultur og utdanning.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. september 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer