Det har vært gjennomført møter blant partirepresentanter etter at resultatet fra fylkestingsvalget forelå. Etter møtene er det klart at det legges opp til at Thore Westermoen (KrF) blir fylkesordfører og Toril Runden (AP) fylkesvaraordfører. Hun vil også lede administrasjonsutvalget. Terje Damman (H) fortsetter som leder av hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø. Olav Haavorstad (KrF) blir leder av hovedutvalg for kultur og utdanning.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. september 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer