Da grovtellingen etter fylkestingsvalget var klar fikk Pensjonistpartiet et mandat i det nye fylkestinget. Etter at kandidatstemmene fra Kristiansand nå er talt opp og lagt inn i valgoppgjøret er det blitt klart at Odd A. Salvesen fra Kristiansand har fått samlet så mange personstemmer at han blir partiets representant i fylkestinget i kommende periode. Eivind Ragnar Larssen, som var førstemann på partiets fylkesvalgliste, blir dermed første varamann for partiet.

Valgprotokollen viser at Odd A. Salvesen fikk 378 personstemmer. Det er over åtte prosent av partiets samlede stemmetall som er grensen en kandidat må over for å få personstemmer tellende i valgoppgjøret. Med 133 personstemmer nådde ikke Eivind R. Larssen over åtte prosent grensen og måtte se seg forbigått av Salvesen. Odd A. Salvesen, tidligere havnefogd i Kristiansand, er for øvrig også valgt inn som Pensjonistpartiets første representant i bystyret i Kristiansand

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. september 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer