-Gratulerer med tilliten som ordfører i kommende periode. Selv om konstitueringen ennå ikke er skjedd formelt, vil jeg gjerne allerede nå invitere til en ordførersamling i fylkeskommunens lokaler i Kristiansand den 1. november 2007 klokken 15.00 – 19.00, skriver fylkesordfører Thore Westermoen til samtlige ordførerkolleger i fylket.

-Det er mange grunner til at ordførerne i Vest-Agder bør holde god kontakt og komme sammen ofte. Vi har god erfaring med dette fra forrige periode. Etter min vurdering er det positivt om vi får stiftet bekjentskap med hverandre snarest mulig og får snakket sammen om utfordringer og muligheter som ligger foran oss, skriver fylkesordføreren.
Fra fylkeskommunens side vil det bli informert om regionale mål, planer og prosjekter som det arbeides med i fylkeskommunen og på Agder, og om strategiske samarbeidsavtaler Vest-Agder fylkeskommune har inngått med de fleste kommunene i fylket. 

av admin, publisert 24. september 2007 | Skriv ut siden