Det er ventet at 2400 lærere og førskolelærer fra begge Agder-fylkene når Sørlandsk lærerstevne går av stabelen 19. oktober i år. Arrangementet, som foregår på Universitetet i Agder, er et tilbud om etterutdanning for ansatte i barnehage, grunnskole og videregående skole. Hele 47 kurs holdes denne dagen. I arrangementet inngår også en stor læremiddelutstilling der ulike bedrifter og organisasjoner stiller ut og viser produkter med tilknytning til barnehage og skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer