Det er ventet at 2400 lærere og førskolelærer fra begge Agder-fylkene når Sørlandsk lærerstevne går av stabelen 19. oktober i år. Arrangementet, som foregår på Universitetet i Agder, er et tilbud om etterutdanning for ansatte i barnehage, grunnskole og videregående skole. Hele 47 kurs holdes denne dagen. I arrangementet inngår også en stor læremiddelutstilling der ulike bedrifter og organisasjoner stiller ut og viser produkter med tilknytning til barnehage og skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer