Olav Haavorstad (KrF), Joseph Salomonsen (FrP), og Helle Ingeborg Mellingen (Ap) er valgt av hovedutvalg for kultur og utdanning i Vest-Agder fylkeskommune, til ny jury. De skal bestemme hvem som får den neste fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen  i Vest-Agder.

Fylkeskulturprisen er på 50 000 kroner og et kunstverk av Tone Svaland Holberg. Fylkeskulturprisen skal være en stimulans for kulturlivet i Vest-Agder.  Prisen tildeles enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner for særlig fortjenstfullt arbeid innenfor rammen av det utvidede kulturbegrepet.  Tildeling av prisen skjer etter forslag fra kommuner, frivillige organisasjoner, kulturinstitusjoner og privatpersoner.
Frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er ny i år. Den er på  25 000 kroner. Prisen skal være en stimulans til enkeltperson, organisasjon eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot kan vise til utvikling og resultat i barne- og ungdomsarbeid i Vest-Agder.
Helle Ingeborg Mellingen (AP) og Joseph Salomonsen (FrP) er sammen med Olav Haavorstad juryen som skal bestemme hvem som får Vest-Agder fylkeskulturpris og frivillighetsprisen.

av Macdonald, Cheryl, publisert 22. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer