Kunnskapsdepartementet sender nå ut på høring et forslag om utvidet rett til videregående opplæring for flere voksne. I dag er ordningen slik at ungdom som har fullført grunnskole har rett til videregående opplæring. Voksne født før 1978 med fullført grunnskole har etter dagens regler rett til videregående opplæring dersom de ikke tidligere har fullført slik opplæring. En del personer står likevel uten en slik rett. Dette gjelder personer som er født i og etter 1978, og som ikke har tatt videregående opplæring, eller som har falt fra underveis.

av admin, publisert 15. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer