Kunnskapsdepartementet sender nå ut på høring et forslag om utvidet rett til videregående opplæring for flere voksne. I dag er ordningen slik at ungdom som har fullført grunnskole har rett til videregående opplæring. Voksne født før 1978 med fullført grunnskole har etter dagens regler rett til videregående opplæring dersom de ikke tidligere har fullført slik opplæring. En del personer står likevel uten en slik rett. Dette gjelder personer som er født i og etter 1978, og som ikke har tatt videregående opplæring, eller som har falt fra underveis.

av admin, publisert 15. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer