I hvert fylke skal det være et statlig fylkeslandbruksstyre på sju medlemmer med varamedlemmer. Disse skal velges av fylkestinget for den fylkeskommunale valgperioden. Fylkestinget valgte i dag fylkestingsmedlemmene Jørg Magne Hadland (KrF) fra Lyngdal som styrets leder og Arild Birkenes (Frp) fra Songdalen som nestleder. De øvrige medlemmene ble Aud Simona Stene (Frp) fra Lyngdal, Siv Kristine Skarpnes (Ap) fra Flekkefjord, Kirsten Huser Leschbrandt (H) fra Mandal, Ruth Åse Tesdal (Sp) fra Flekkefjord og Finn Skuland (V) fra Marnardal.

Som vararepresentanter ble følgende valgt: For KrF Margrethhe Handeland fra Sirdal og Kjartan Urangsæter Åsebø. For Frp Harald Øyslebø fra Mandal, Anne Hove Sunnarvik fra Kristiansand og Ivar Hognestad fra Flekkefjord . For Ap Øystein Olsen fra Songdalen og Anne S. Stokkeland fra Kvinesdal. For Høyre Ånen Werdal fra Hægebostad og Jon Njerve fra Lindesnes. For Sp Olav Nordli fra Vennesla og Siril Follerås Engedal fra Lindesnes. For Venstre Torleiv Birkeland fra Lyngdal og Astrid Bekkenes fra Kristiansand.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer