Torsdag 22.november er det internasjonal aksjonsdag på Kvinesdal videregående skole. -Dette er ett lokalt alternativ til en Operasjon Dagsverk-dag, sier Elisabeth Andersen på skolens nettside. En gruppe bestående av elever og lærere er i full gang med å planlegge dagen. Målet er å samle inn penger til Dina-stiftelsen. På skolen har en funnet ut at en ville satse på noe lokalt denne gangen. Rune Edvardsen, daglig leder i Troens bevis I Kvinesdal, var i 2002 med å starte det som senere har fått navnet Dina-stiftelsen.

-Vi har hatt et stort samarbeidsprosjekt med Etiopia i mange år. Det handlet blant annet om å lage en manual for jordmødre. Vi skal fremdeles hjelpe Colleget i Awassa med å trykke nye eksemplarer av manualen, men vi fant ut at tiden var inne til å skifte litt fokus. sier Åse Skiftun på Kvinesdal videregående skole.
 
Rune Edvardsen har vært på skolen og informert om prosjektet for de ansatte og skal tilbake med informasjon for elevene senere denne måneden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer