Torsdag 22.november er det internasjonal aksjonsdag på Kvinesdal videregående skole. -Dette er ett lokalt alternativ til en Operasjon Dagsverk-dag, sier Elisabeth Andersen på skolens nettside. En gruppe bestående av elever og lærere er i full gang med å planlegge dagen. Målet er å samle inn penger til Dina-stiftelsen. På skolen har en funnet ut at en ville satse på noe lokalt denne gangen. Rune Edvardsen, daglig leder i Troens bevis I Kvinesdal, var i 2002 med å starte det som senere har fått navnet Dina-stiftelsen.

-Vi har hatt et stort samarbeidsprosjekt med Etiopia i mange år. Det handlet blant annet om å lage en manual for jordmødre. Vi skal fremdeles hjelpe Colleget i Awassa med å trykke nye eksemplarer av manualen, men vi fant ut at tiden var inne til å skifte litt fokus. sier Åse Skiftun på Kvinesdal videregående skole.
 
Rune Edvardsen har vært på skolen og informert om prosjektet for de ansatte og skal tilbake med informasjon for elevene senere denne måneden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer