”Det er en stor utmerkelse og høythengende pris Vennsla Videregående skole har fått” sier Vigdis Berg fra SIU, (Senter for internasjonalisering av høgre utdanning) som sammen med Fremmedspråksenteret og Utdanningsdirektoratet, er ansvarlige for tildelingen av prisen som er på 50 000 kroner.  ”Vest-Agder fylkeskommune er stolte av hva de får til på Vennesla videregående skole og benytter anledningen til å gratulere,” sier fylkesutdanningssjef, Eva Bergh.

av Macdonald, Cheryl, publisert 29. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer