”Det er en stor utmerkelse og høythengende pris Vennsla Videregående skole har fått” sier Vigdis Berg fra SIU, (Senter for internasjonalisering av høgre utdanning) som sammen med Fremmedspråksenteret og Utdanningsdirektoratet, er ansvarlige for tildelingen av prisen som er på 50 000 kroner.  ”Vest-Agder fylkeskommune er stolte av hva de får til på Vennesla videregående skole og benytter anledningen til å gratulere,” sier fylkesutdanningssjef, Eva Bergh.

av Macdonald, Cheryl, publisert 29. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer