Det er for øvrig kjent at bakgrunnsmaterialet for statistikken fra de enkelte fylkeskommunene kan variere noe. I Vest-Agder medregnes alle primærsøkere - også de som er ukvalifiserte til å få ønsket læreplass. Dersom en ser bort fra disse som er ukvalifiserte har utdanningsavdelingen i Vest-Agder fylkeskommune nå formidlet læreplass til henimot samtlige søkere i fylket. De ukvalifiserte vil bli fulgt opp av oppfølgingstjenesten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. oktober 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer