-Den er en tvangstrøye som stopper alle forsøk på politisk styring og gjør oss politikere maktesløse. Det er ikke så lett for folk å forstå, men slik det er nå har vi ingen innflytelse over de prioriteringene som gjøres innen helseforetakene, sier stortingsrepresentant Freddy de Ruiter (AP) fra Aust-Agder til Agderposten. Han lover å arbeide for å få endret sykehusreformen.

-Jeg mener at vi igjen må få folkevalgt styring med sykehusene og jeg ser at også fylkesordfører Laila Øygarden er opptatt av det samme, sier han samtidig som han også trekker frem at bystyreflertallet i Arendal i en samarbeidserklæring tar til orde for folkevalgt styring av sykehusene.

-I denne perioden er vi budet av Soria Moria-erklæringen, men for meg er det et mål i første omgang å få til endring for neste periode via partiets landsmøte. Det kan vi bare oppnå ved å stå sammen og det tror jeg vi skal få til, sier de Ruiter til Agderposten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. november 2007 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)