Hilde Hefte har lansert ny CD med feiende flott jazz-rythmer. Den har fått navnet "Hilde Hefte
and The City of Prague Philharmonic Orchestra - AN EVENING IN PRAGUE". Det var en ydmyk og glad hefte som på release-konserten i Agder Teater fortalte at uten økonomisk støtte fra vest-Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune hadde dette ikke vært mulig.

Følgende står å lese på pressemedlingen som er sent ut i forbindelse med utgivelsen: For første gang kommer det nå ut en CD med en av Norges ledende jazzvokalister sammen med et av Europas beste symfoniorkester med arrangementer skrevet av kapasiteten innen jazzpiano, komponering og arrangering Egil Kapstad!
Når CD-en at på til er spilt inn live i studio og dermed har fått beholde en tilstedeværelse og nærhet som ellers er så vanskelig å fange opp, mener vi at her er et av de flotteste album gitt ut i år.
Dette er en vakker balladeplate inneholdende alt fra standardballader til en melodi signert Paul Simon. Alt gjort av en eminent gjeng musikere i et musikalsk miljø som kler Hilde Heftes stemme bedre enn noe annet. Her er hun ikke en sanger som ligger ”utenpå” en massiv vegg av instrumenter, men derimot en integrert del av symfoniorkesteret og bandet – som er: The City of Prague Philharmonic Orchestra, Dirigent: Mario Klemens, Egil Kapstad flygel, Nisse Sandström tenorsaxophone, Bjørn Alterhaug bass, Eyving Wahlen trommer.
Da Stan Getz datter, Bev, fikk lov til å tyvlytte på CD-en la hun sporenstreks ut reklame for innspillingen både på Stan Getz nettside, sin egen nettside, og hun sendte i tillegg ut flere tusen forhåndsreklamer til sine venner og bekjente – og sa: ”This is breathtaking” – vi slutter oss gjerne til disse ordene!

av Macdonald, Cheryl, publisert 12. november 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer