0


Hovedhuset på Høgetveits naturcampGården er bygd opp over flere år. Det startet med en liten campingplass på bruket, Høgetveits naturcamp, siden har de bygget opp stedet og videreutviklet det til hva det er i dag.

Flere bygninger er frakta til og bygd opp igjen slik de var. Gammelt utstyr er kjøpt opp og er å finne i de miljøene som er skapt. Oppbygginga av husmannsplassen der er enestående i fylket og kan sies å være et viktig kulturhistorisk arbeid. Gjester kan leie husmannsplassen og delta i pliktene en husmann hadde i eldre tid.

Fjøs og løe er bygd om til lokaler for servering og sammenkomster.

Vinterstemning på Høgetveits naturcampHøgetveit har vist stor kreativitet i å fylle det de har bygd opp med innhold, med aktivitetsdager, arrangement og historieformidling på levende vis. Vinterstid kjøres det opp skiløyper, og her er bakke med et lite trekk for aktiviteter.

Inga Lise og Kjell Høgetveit er levende interessert i å formidle historie på bygda. De viser stor dugnadsånd og gjestfrihet, og en positivitet som er enestående.

brudesuiten på Høgetveits naturcamp
Brudesuiten på Høgetveits naturcamp

Fylkeskulturprisen ble første gang vedtatt opprettet i 1981.Fylkeskulturprisen 2007 består av et beløp på kr. 50.000, i tillegg til et kunstverk signert Tone Svaland Holberg, fra en serie som var ny fra år 2000.

av Macdonald, Cheryl, publisert 5. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer