Hvordan blir utviklingen når det gjelder skolebyggprosjekter, kollektivtransport, veiutbygging, videregående opplæring, kulturaktiviteter, regionale utviklingsprosjekter, tannhelsetilbudet, næringsprosjekter, energi- og klimatiltak og mye, mye mer for landsdelen både neste år og flere år fremover. Torsdag offentliggjør fylkesrådmann Tine Sundtoft sine forslag til hvordan hun mener fylkestinget bør legge opp Vest-Agder fylkeskommunes økonomi for neste år og for fire år fremover.

Vest-Agder fylkeskommunes økonomi har stor betydning for fylkets befolkning. I 2007 har fylkeskommunen et driftsbudsjett på rundt 1,2 milliarder kroner og i tillegg et omfattende fireårig investeringsprogram på over 700 millioner kroner. Hva tallene blir for neste år og videre fremover blir klart når fylkespolitikerne ut over høsten behandler fylkesrådmannens forslag. Den endelige avklaringen skjer i fylkestinget 11. desember.
Torsdag formiddag vil fylkesrådmannens forslag bli presentert for media og hele dokumentet vil fra klokken 12.00 bli tilgjengelig på denne nettsiden under menypunktet økonomi.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. november 2007 | Skriv ut siden