Torsdag ble det klart at Eva Bergh konstitueres som ny rektor ved Kristiansand Katedralskole Gimle (KKG), med virkning fra 1. januar 2008. I tiden frem til årsskifte vil Bergh tilbringe en del tid på KKG, hvor hun overtar etter John Nelvik Lie. Lie fratrådte rektorstillingen 13. november. Inntil Eva Bergh er på plass, vil Eva Berg (assisterende rektor) fungere i rektor stillingen.. .

Eva Bergh (55 år) er i dag utdanningssjef i Vest-Agder fylkeskommune. Bergh har allsidig erfaring fra utdanningsfeltet blant annet som rektor ved Møglestu videregående skole, rektor ved Kvadraturen skolesenter, og leder av nasjonale utdanningsfaglige prosjekter.

Bakgrunnen for rektorbytte er John Nelvik Lies eget ønske om å fratre. Dette beklager personalsjef, Siv E. Wiken. ”Jeg har stor respekt for Lies avgjørelse. Samtidig er jeg sikker på at vi nå får en god løsning for KKG. Eva Bergh har en bred skolefaglig kompetanse”.

Fungerende rektor, Eva Berg, informerte torsdag formiddag lærere ved Kristiansand Katedralskole Gimle om den nye rektoren.

Eva Berg informerer i bygg G

Eva Berg informerer i bygg K
Lærere i begge byggene ved Kristiansand Katedralskole Gimle ble torsdag formiddag informert om den nye rektoren.

av Macdonald, Cheryl, publisert 16. november 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer