Til det kommende fylkestingsmøtet 11. desember reiser Frps representant Anne Hove Sunnarvik en interpellasjon til fylkesordfører Thore Westermoen om fylkeskommunens internasjonaliseringsarbeid og vennskapsavtaler. Hun viser til de vennskapsavtalene fylkeskommunen har hatt og har. Konkret ønsker hun en klargjøring om planer fylkeskommunen har på dette området. Hun ber blant annet om å få svar på om det finnes en sentral oversikt over kontakter og prosjekter og resultater av disse.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. november 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer