Til det kommende fylkestingsmøtet 11. desember reiser Frps representant Anne Hove Sunnarvik en interpellasjon til fylkesordfører Thore Westermoen om fylkeskommunens internasjonaliseringsarbeid og vennskapsavtaler. Hun viser til de vennskapsavtalene fylkeskommunen har hatt og har. Konkret ønsker hun en klargjøring om planer fylkeskommunen har på dette området. Hun ber blant annet om å få svar på om det finnes en sentral oversikt over kontakter og prosjekter og resultater av disse.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. november 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer