Prosjektet Jenter og teknologifag på Sørlandet har invitert alle rådgivere i skoler og opplæringskontorer og andre aktuelle deltakere til en opplevelsesdag på Lindesnes fyr fredag 30. november. Allerede nå er det 80 påmeldte som vil oppleve en dag hvor en i bred skala vil få innblikk i de muligheter teknologifagene representerer. Bak partnerskapsprosjekt Jenter og teknologifag på Sørlandet står Vest-Agder fylkeskommune, Aust-Agder fylkeskommune LO og NHO.

En rekke ungdommer, representanter fra bedrifter og utdanningsinstitusjoner vil informere. Det vil bli kjøttshow og grilling, musikkinnslag, film og omvisning i fyrområdet. Programleder vil være Elisabeth Haaversen fra LO.
For de som måtte ønske å delta er påmeldingsfristen innen fredag 23. november. Kontakt Fred Skagestad, telefon 900 78 066, e-mail: fred.skagestad@nho.no

av admin, publisert 22. november 2007 | Skriv ut siden