Cultiva har bevilget kr.125.000 til utviklingen av Porto franco – Kristiansand kulturelle frihavn. Gunnar Eikli, prosjektleder for Porto franco forklarer at prosjektet samler de fleste aktørene som på forskjellig vis driver med kystkultur i Kristiansand. Kristiansand har landets fineste og mest representative flåte av verneverdige fartøyer, Fullriggeren Sørlandet, lastedamperen Hestmanden, fyrforsyningsskipet Gamle Oksøy, losskøyta Dagmar Los for å nevne et lite utvalg. I dag ligger de spredt. Porto franco arbeider for å samle fartøyene på ett sted og utvikle et nytt og attraktivt maritimt opplevelsestilbud så nært byens sentrum som mulig.

av Macdonald, Cheryl, publisert 17. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer