Vest-Agder fylkeskommune tar ansvar for at det gjøres en jobb for å bevaring historisk materiell som er på private hender samt løfte opp fotobevaring i Vest-Agder, sier Terje Damman, leder av hovedutvalget for næring, samferdsel og miljø i Vest-Agder fylkeskommune.På det siste møte før jul bestemte utvalget å etablere et fylkeskoordinerende organ for privatarkiv i Vest-Agder. Det ble bevilget 300 000 kroner slik at Vest-Agder fylkeskommune kan oppretter et 3-årig prosjekt i samarbeid med Statsarkivet i Kristiansand for å sikre, bevare og formidle de private arkivene som faller utenfor alle ordninger i dag.

av admin, publisert 20. desember 2007 | Skriv ut siden

0

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer