Vest-Agder fylkeskommune tar ansvar for at det gjøres en jobb for å bevaring historisk materiell som er på private hender samt løfte opp fotobevaring i Vest-Agder, sier Terje Damman, leder av hovedutvalget for næring, samferdsel og miljø i Vest-Agder fylkeskommune.På det siste møte før jul bestemte utvalget å etablere et fylkeskoordinerende organ for privatarkiv i Vest-Agder. Det ble bevilget 300 000 kroner slik at Vest-Agder fylkeskommune kan oppretter et 3-årig prosjekt i samarbeid med Statsarkivet i Kristiansand for å sikre, bevare og formidle de private arkivene som faller utenfor alle ordninger i dag.

av admin, publisert 20. desember 2007 | Skriv ut siden

0

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer