ukm
Unge musikere på Ungdommens kulturmønstring i Vest-Agder.

Studenter har hatt prosjekter med UKM før, men i 2008 skal studenter på faglærerutdanning i teater ha ei uke obligatorisk praksis med fylkesmønstringa i UKM. Det blir som jurymedlemmer på lokale mønstringer i kommunene, planlegging og gjennomføring av fylkesmønstringa og med kurs og veiledning. Dette krever at UKM arbeiderne i fylkeskommunen blir veiledere, og må lage et forsingalauvdal@vafnovarlig opplegg sammen med UiA.

Vest-Agder er foreløpig det eneste fylket som har hatt et så solid og målretta
samarbeid med høgskolen/universitetet, men flere fylker har ønsker om å ta etter
et slikt samarbeid. Det er et verdifullt samarbeid på mange måter forklarer Inga Lauvdal,  ikke minst med at de 11 studentene som skal jobbe med UKM 2008, skal ut i skolene og i kulturinstitusjoner etterpå, og har dermed godt kjennskap til et av Norges største kulturarrangement.

av Macdonald, Cheryl, publisert 17. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer