Av KS' sin hjemmeside fremgår tall fra 2007 som viser en generell økning i kvinneandelen i styrene. Innenfor de interkommunale selskapene er andelen kvinner i styrene på over 40 % og klart i tråd med lovens krav. Når det gjelder de nye kommunestyrene og utnevning av styrer, vil tallene først være klare i løpet av mars. Kommunalministeren varsler nå en endring i lovverket også når det gjelder de kommunalt eide aksjeselskapene. Sentralstyret i KS vedtok allerede i 2006, at også de kommunalt eide aksjeselskapene bør omfattes av regelverket.

av Peersen, Tor, publisert 28. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer