Av KS' sin hjemmeside fremgår tall fra 2007 som viser en generell økning i kvinneandelen i styrene. Innenfor de interkommunale selskapene er andelen kvinner i styrene på over 40 % og klart i tråd med lovens krav. Når det gjelder de nye kommunestyrene og utnevning av styrer, vil tallene først være klare i løpet av mars. Kommunalministeren varsler nå en endring i lovverket også når det gjelder de kommunalt eide aksjeselskapene. Sentralstyret i KS vedtok allerede i 2006, at også de kommunalt eide aksjeselskapene bør omfattes av regelverket.

av Peersen, Tor, publisert 28. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer