Av KS' sin hjemmeside fremgår tall fra 2007 som viser en generell økning i kvinneandelen i styrene. Innenfor de interkommunale selskapene er andelen kvinner i styrene på over 40 % og klart i tråd med lovens krav. Når det gjelder de nye kommunestyrene og utnevning av styrer, vil tallene først være klare i løpet av mars. Kommunalministeren varsler nå en endring i lovverket også når det gjelder de kommunalt eide aksjeselskapene. Sentralstyret i KS vedtok allerede i 2006, at også de kommunalt eide aksjeselskapene bør omfattes av regelverket.

av Peersen, Tor, publisert 28. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer