Fædrelandsvennen presenterer i dag en bokomtale av Padleguide for Vest-Agder forfattet av Lars Verket og Torill Folkestad. Bak praktboken står, ved siden av forfatterene, Vest-Agder fylkeskommune og nettstedet www.adrenaline.no . Fædrelandsvennens anmelder Terje Andersen skryter boken opp i skyene og gir den toppkarakter - terningkast seks. Han kaller den en suveren turguide til kjente og ukjente perler på kysten. Nyttig for padlere og folk i små båter. Anmelderen menerm det har vært utført en kjempejobb for å få utarbeidet det han betegnet som en "bibel for turpadlere".

Boken består av åtte faktakapitler. Dette fordi fylket består av åtte kommuner med kystlinje: Kristiansand, Søgne, Mandal, Lindesnes, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal og Flekkefjord

Hvert kapittel starter opp med et oversiktskart og en del informasjon om padling i kommunen. Så blir hvert enkelt sted omtalt nærmere. En presenteres for over 230 mulige leirplasser og mer enn 200 flotte bilder. Det gis også anvisning til steder for parkering, dagligvarekjøp og vannforsyning.

Guiden selges blant annet via nettstedet www.padleguiden.no og her vil det også bli publisert oppdateringer fortløpende. Den kan også kjøpes hos bokhandlere.

av admin, publisert 28. januar 2008 | Skriv ut siden