Arrangørene, hvor Vest-Agder fylkeskommune er en blant flere, venter at messen vil bli besøkt av mellom 10.000 til 12.000 elever og interesserte. Den bidrar til at utdanningssøkende til både videregående og høyere utdanning får et innblikk i det mangfoldet av tilbud som finnes ikke bare i landsdelen, men også andre steder i Norge og noen steder i utlandet. På flere stands møter besøkende rådgivere og elever som er i gang med sin opplæring. I tillegg til svar er det flere steder også anledning til å få demonstrert noen aktiviteter, nyte smaksprøver, prøve seg selv og delta i konkurranser.

Yrkesvalgmessen arrangeres i år samtidig med at rundt 8000 aktuelle søkere til videregående opplæring i Vest-Agder har mottatt brev fra fylkeskommunen. I brevet oppgis brukernavn og passord som må benyttes når den enkelte elev via nettstedet www.vigo.no søker skoleplass innen 1. mars.
Yrkesvalg08 fylkeskommunenes standVest- og Aust-Agder fylkeskommune har felles stand på yrkesvalgmessen

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer