Arrangørene, hvor Vest-Agder fylkeskommune er en blant flere, venter at messen vil bli besøkt av mellom 10.000 til 12.000 elever og interesserte. Den bidrar til at utdanningssøkende til både videregående og høyere utdanning får et innblikk i det mangfoldet av tilbud som finnes ikke bare i landsdelen, men også andre steder i Norge og noen steder i utlandet. På flere stands møter besøkende rådgivere og elever som er i gang med sin opplæring. I tillegg til svar er det flere steder også anledning til å få demonstrert noen aktiviteter, nyte smaksprøver, prøve seg selv og delta i konkurranser.

Yrkesvalgmessen arrangeres i år samtidig med at rundt 8000 aktuelle søkere til videregående opplæring i Vest-Agder har mottatt brev fra fylkeskommunen. I brevet oppgis brukernavn og passord som må benyttes når den enkelte elev via nettstedet www.vigo.no søker skoleplass innen 1. mars.
Yrkesvalg08 fylkeskommunenes standVest- og Aust-Agder fylkeskommune har felles stand på yrkesvalgmessen

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer