Torsdag 10. og fredag 11. januar er Sørlandshallen igjen arena for den årvisse yrkesvalgmessen på Agder. Hele den store hallen vil yre av liv når 120 utstillere viser frem sine opplæringsmuligheter. De aller fleste videregående opplæringstilbudene presenteres. De som er i ferd med å starte på høyere utdanning vil også få mulighet til å orientere seg blant utstillerne fra universiteter, høgskoler, folkehøgskoler og private utdanningsinstitusjoner.

Yrkesvalgmessen har vært arrangert i Kristiansand i flere år. Arrangørene er Vest- og Aust-Agder fylkeskommuner, fylkesmennene i de to agderfylkene, KS Agder, LO i Aust- og Vest-Agder, NHO Agder, NAV og opplæringskontorer og -ringer i begge fylkene.

Messen er åpen torsdag 10. januar fra klokken 09.00 til 15.00 og fra 16.30 til 19.00. Fredag 11. januar fra klokken 09.00 til 14.00. Det er gratis adgang.
Yrkesvalg finn DITT yrke

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer