I to dager har jentene fra omsorgsklassen på Byremo videregående skole tatt seg av stellet av de fjorten beboerne på Konsmoheimen i Audnedal kommune. De står for all pleie og omsorg på dagtid.  -Jeg tror de lærer best gjennom praksis, og ved å se hvordan ting fungerer i det virkelige liv, sier Reidun Dalan som arbeider både som lærer på Byremo videregående skole og som sykepleier på Konsmoheimen til avisen Lindesnes. Både elever og beboere ser ut til å være fornøyd med opplegget.

av Macdonald, Cheryl, publisert 28. februar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer