I to dager har jentene fra omsorgsklassen på Byremo videregående skole tatt seg av stellet av de fjorten beboerne på Konsmoheimen i Audnedal kommune. De står for all pleie og omsorg på dagtid.  -Jeg tror de lærer best gjennom praksis, og ved å se hvordan ting fungerer i det virkelige liv, sier Reidun Dalan som arbeider både som lærer på Byremo videregående skole og som sykepleier på Konsmoheimen til avisen Lindesnes. Både elever og beboere ser ut til å være fornøyd med opplegget.

av Macdonald, Cheryl, publisert 28. februar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer