Danseelever fra Vågsbygd videregående skole i musikalen We will rock you.
Danseelever fra Vågsbygd videregående skole i musikalen We will rock you.
We Will Rock You er en jukebox-musikal - basert på musikk av Queen. Siden 2002 har den blitt spilt på Dominion Theatre i London, og har siden blitt satt opp blant annet i Madrid, Tokyo, Moskva, Las Vegas og Melbourne - for å nevne noen. Informasjon om selve musikalen kan finnes på Wikipedia.

Vi sier det ofte, men kan ikke si det ofte nok, hvor priviligerte vi er her ved Vågsbygd videregående skole. Her møter vi lærere og elever som er motiverte og inspirerte og som gir oss så mye av seg selv. Inspirasjonen og motivasjonen til konsertversjonen vår ble for alvor tent i Dominion Theatre i London. Vi er alle enige om at Queens musikk er fengende, spektakulær og evig aktuell, og den appelerer i stor grad til dagens ungdom! Det å gi seg i kast med disse sangene er ikke en lett oppgave, det kreves både gode musikere og sangere og ikke minst beinhard jobbing! Det har blitt mange timer med øving både sent og tidlig..

Vi håper og ønsker at du også velger å ta turen til Vågsbygd videregående skole i perioden 8.-14. februar for å høre og se resultatet vårt. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god musikkopplevelse! Billettene kan du bestille ved  å ringe tlf. 412 92 976 eller 984 92 686.

av Macdonald, Cheryl, publisert 12. februar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer