Landstinget i KS har denne uken vært samlet i Molde. Et enstemmig landsting valgte Halvdan Skard fra Bærum og Arbeiderpartiet som leder av organisasjonens hovedstyre i KS. Varaordføreren i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe fra Kristelig folkeparti, blir ny nestleder. Med i styret blir også Line Skøii Vennesland (bildet) fra Vennesla og Fremskrittspartiet. Hun er også fylkespolitikerer i Vest-Agder. I tillegg til å være fylkestingsmedlem er hun også fast representant i blant annet fylkesutvalget og administrasjonsutvalget. Ordfører Torhild Brandsdal i Vennesla ble valgt til første vararepresentant for Kristelig Folkeparti.

På landstinget ble det også valgt et Landsstyre. Ingen fra Vest-Agder ble valgt blant de faste representantene, men to av vararepresentantene er vestegder. Ordfører Ingunn Foss i Lyngdal er første vararepresentant for Høyre, mens ordfører Odd Omland i Kvinesdal er fjerde vararepresentant for Arbeiderpartiet.

Last ned hele oversikten over de landstingsvalgte medlemmene av Hoved- og Landsstyret i KS (Word).

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. februar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer