Det sier en av drivkreftene bak Matsirkus - matfestivalen som arrangeres i Kristiansand 5-10 februar, Stefan Kaarbø. Han er utdannet butler og arbeider bl.a med å lage gode arenaer og eventer på Sørlandet. Matsirkuset skal være en slags forberedelse på "Tall ship races" som kommer til Sørlandet og Kristiansand i 2010. - Dessuten er det utrolig gøy å ha de unge med fortsetter Kaarbø som skryter både av eleven på Tangen og ikke minst lærer på restaurant- og matfag, Turid S. Oldenborg.


Rikke og Veronica (foto), begge medieelever fra Tangen videregående skole er på plass for å dekke begivenhetene når medelevene Silje Simen og Åse Karin serverer rykende varm suppe til publikum en formiddag i februar.
                                                                                 
Rikke og Veronica (foto), begge medieelever fra Tangen videregående skole er på plass for å dekke begivenhetene når medelevene Silje Simen og Åse Karin serverer rykende varm suppe til publikum en formiddag i februar.

I et lite sirkustelt kan du møte Tangen-elevene mellom kl. 11-13 til og med fredag 8. februar. Der vil du få servert hjemmelaget suppe og Hotel Norges eget Sirkus-brød . Det er byens fremtidige kokker du får treffe hvis du legger lunsjen til Nedre Torv i Kristiansand under Matsirkus-festivalen.
Populært tiltak da Tangen-elever delte ut nydelig suppe på Matsirkus
Populært tiltak da Tangen-elever delte ut nydelig suppe på Matsirkus

av admin, publisert 6. februar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer