Kunstnerne Reidar Rudjord (1930), Alfred Vaagsvold (1946), Lars Roger Furnes (1948) og Inger Saltaag (1956) har alle holdt en rekke separatutstillinger, samt deltatt på tallrike juryerte utstillinger i inn- og utland. Samtlige er innkjøpt til en rekke offentlige bygg – og institusjoner.

Vinterkveld ved Havet - Inger Saaltaag
Vinterkveld ved Havet - Inger Saaltaag
Nevnes kan Norsk Kulturråd, Sørlandets Kunstmuseum, Nasjonalgalleriet og Samtidsmuseet.

Verkene som utstilles i Paris speiler den enkelte kunstners tilknytning til fransk kunst gjennom studier og opphold. Samtidig er kunstnerne i dialog med de ledende strømninger i storbyer som Berlin, Paris, Oslo, New York og Amsterdam. Men først og fremst viser utstillingen tilknytningen – og affiniteten – til den franske kunsten.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden