I april - mai arrangeres det en kursrekke over 4 halve dager for norsklærere i videregående skole. 3 av dagene er viet temaet Sammensatte tekster og digitale fortellinger. Den 4. dagen er temaet Nordiske språk.

Kursserien om sammensatte tekster og digitale fortellinger holdes i IT-kursrommet i fylkeshuset 10. og 29. april. og 15. mai. Alle dager kl. 12 - 15. Det forutsettes at de påmeldte er med på alle tre kursdagene. Universitetet i Agder er faglig ansvarlig for denne kursserien, og forelesere/kursholdere er Anne Løvland, Elise Seip Tønnesen og Sjur Wergeland.
Kurset om Nordiske språk holdes i Haven i fylkeshuset 25. april kl. 12 - 13.30. Det blir først et foredrag av Arne Torp, som er førstemanuensis i nordisk språk og litteratur ved Universitetet i Oslo. Foredraget har tittelen "Den norske språksituasjonen: nasjonal katastrofe eller historisk lykketreff?" Deretter blir det informasjon om Norden i Bio, som er et opplegg for bruk av film i opplæring knyttet til læreplanmål om nordiske språk. Faglig ansvarlig er Nordisk Informasjonskontor Sør-Norge.
Kursene er gratis for lærere i de offentlige videregående skolene i Vest-Agder. Det serveres en enkel lunsj for kursdeltakerne på kursene om sammensatte tekster og digital fortelling i kantina fra kl. 11.00.

Påmelding på skjemaet under innen 15. april for foredrag om nordiske språk.
Fristen var 2. april for kursserien om sammensatte tekster, og kurset er nå fullt.

av admin, publisert 20. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer