I vinterens reflekskonkurranse, som Vest-Agder fylkeskommune og Trygg Trafikk arrangerer, var det rekordmange deltakere. Konkurransen gikk ut på å få elever i grunnskolen til å bruke refleks hver dag. Hele 74 klasser hadde 100 prosent bruk mot 50 klasser i fjor. Det var nesten 3000 elever fra 186 klasser påmeldt i konkurransen som gikk ut på å få elevene til å bruke refleks hver dag. Refleksbruken ble registrert med ujevne mellomrom og rapportert til Trygg Trafikk.

Alle klasser som hadde mer enn 90 prosent refleksbruk i gjennomsnitt i konkurranseperioden fra november til februar, ble med i trekningen om pengepremier. Klasser som hadde 100 prosent bruk hadde sjansen til å få 2.500 kroner mens alle med mer enn 90 prosents bruk, ble med i trekningen om 2.000 kroner.

2.500 kroner
6. klasse, Austerdalen skole
1.-3.trinn, Kollemo skole

2.000 kroner

1. klasse, Byremo barneskole,
6. klasse, Byremo barneskole,
Klasse 1B, Hunsfoss skole
1.klasse, Sira skole
Klasse 5b, Vennesla skole

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden