Gunnar Rostveit, Arbeiderpartiets gruppeleder i fylkestinget, får uforbeholden støtte av Venneslas ordfører Torhild Brandsdal i Venneslaposten i dag. Rostveit foreslår at Støleheia i Vennesla skal inngå som nytt næringsparkareal i den nye areal- og transportplanen for Kristiansandsregionen. Arbeidet med planen, i regi av ATP-utvalget for Kristiansandsregionen, er i gang og planen skal vedtas i løpet av neste år. -Initiativet til Rostveit er kjempepositivt. Det er viktig å ha fokus på å skaffe nye næringsarealer, sier Brandsdal.

Rostveit mener regionen er i ferd med å gå tom for næringsarealer. Derfor trekker han frem Støleheia som et meget aktuelt område fordi det blant annet har gode veiforbindelser tett opp til riksvei 9 og i kort avstand til både E18 og E39. Etter hvert vil også avfallsdeponiet i området bli frigjort ettersom mer avfall vil gå til forbrenningsanlegg annet sted. Som venndøl har han tenkt på hva Vennesla kan bidra med i areal- og transportplan-sammenheng. Til Venneslaposten sier han at han har tro på at næringsarealer på Støleheia kan bli en realitet. For å få dette til oppfordrer han til at innbyggere og næringsliv i kommunen blir involvert.

-Vi er nødt til å samarbeide med andre for å få dette til, sier Rostveit.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. april 2008 | Skriv ut siden