Utdanningsforbundet ønsker utdanningen velkommen, men på visse premisser. -Vi ønsker en skolelederutdanning velkommen, men den skal ikke være obligatorisk før etter tilsetting, sier leder Tove Marie Børresen i seksjon for skoleledelse i Utdanningsforbundet til Dagsavisen.

Hun mener det også er viktig at rektorer har lærerutdanning i bunn. -En leder har en nøkkelrolle i skoleutviklingen, og derfor er det viktig at de kjenner skolepraksis og læreprosessene. Skoleleder skal være pådriver for bedre kvalitet, sier hun.

av admin, publisert 2. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer