Utdanningsforbundet ønsker utdanningen velkommen, men på visse premisser. -Vi ønsker en skolelederutdanning velkommen, men den skal ikke være obligatorisk før etter tilsetting, sier leder Tove Marie Børresen i seksjon for skoleledelse i Utdanningsforbundet til Dagsavisen.

Hun mener det også er viktig at rektorer har lærerutdanning i bunn. -En leder har en nøkkelrolle i skoleutviklingen, og derfor er det viktig at de kjenner skolepraksis og læreprosessene. Skoleleder skal være pådriver for bedre kvalitet, sier hun.

av admin, publisert 2. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer